A minőség egy nagyon fontos tényező, amikor videót készítesz az üzleted számára. A nem megfelelő kivitelezés vagy egy szegényes koncepció azzal járhat, hogy elveszíted a növekedésre való lehetőséget sőt, megbízhatóságodat is megkérdőjelezheti a szakma. A KZO Innovations infografikája bemutatja, mire kell ügyelni egy üzleti videó elkészítésekor – írja a Business2Community.

Érdemes észben tartani, hogy a videó mindig is egy masszív és segítőkész médium lesz az alkalmazottaknak és a potenciális vásárlóknak szóló üzenetek kommunikálására. Egy gyakran emlegetett 2011-es Comscore tanulmány úgy becsülte, hogy 39 billió videót néztek meg az interneten 2011-ben és több mint 100 milliót töltenek fel minden nap.

A közösségi média pedig mindezt kiegészíti a felhasználók minőségellenőrző szereplével is: ha a videó rossz, az internet nem vesz rólad tudomást és csak az idődet vesztegeted; ha viszont nagyon rossz, akkor azt kockáztatod, hogy téged és az üzletedet is nevetségessé teszed. Szánj rá időt, hogy a „best practice” eljárásokat követve minőségi terméked adj ki a kezeid közül, hogy így jelentősen csökkentsd a kockázatokat.

 KZOinnovation-5-1-20131 (1)