Bostonban most már nem csak az utcán vadászó Pokémon Go-játékosok tűnhetnek fel, de lassan haladó autók is – amikben az emberek Pokémonokra vadásznak.

Zipcar - Pokémon Go

Az autókölcsönzéssel foglalkozó Zipcar egyórás ingyenfuvart kínál Beantown egyik végéből a másikba azoknak a trainereknek, akik a 60 perces vadászatot végigtweetelik, a Zipcat Twitter-falát megcélozva bejegyzéseivel.

Az egynapos akcióban résztvevők kapnak egy túlélőcsomagot is, benne snackekkel és persze telefontöltővel, hogy bírja az okostelefon is a vadászatot. A fuvarok a játékban található „gym”-eket is megcélozzák, ahol a trainerek újabb itemeket szerezhetnek be és összemérhetik Pokémonjaik erejét is.

Andrew Daley, a Zipcar marketing alelnöke szerint a cég egymillió ügyfelének nagyrésze számára fontos a technológia, így az akció „alapvető kötelessége a brandnek.”

A Pokémon Go-t egyre több ember használja egyre kreatívabb módon. Bár valóban volt már miatta több borzalmas baleset is, a New York Post újságírónője például randizásra használja, és nem is járt rosszul!

A Pokémon Go első sikereiről itt írtunk, hamarosan bevezetésre kerülő hirdetési felületeiről itt, Facebookon aratott győzelméről pedig itt!

Forrás: Adweek