Külföldre utazol, szeretnéd az Instagramon megoszatni a legjobb pillanatokat, de nincs veled senki, aki odafigyelne, hogy normális kép készüljön rólad? Nem gond, hiszen vannak élelmes vállalkozások, akik erre nyújtanak megoldást, méghozzá az úgynevezett instagram boyfriend szolgáltatást, ami annyit tesz, hogy bárki bérelhet magának egy útitársat, aki aztán egyetlen zokszó nélkül készíti a tökéletesebbnél tökéletesebb fotókat.

A meglehetősen közkedvelt úticélnak számító Rómában például három órára bérelhetünk magunknak egy elhivatott egyént, köszönhetően a kifejezetten trendérzékeny Roma Experience turisztikai vállalkozásnak.

Többé nem kell aggódni a béna nyaralós képek miatt – Fotó: Pexels

A cég különböző csomagokat ajánl: 735 euróért például körbevezetik az embert a városban, de igényelhetünk speciális privát túrát is, ahol a szervezők már profi fotóst biztosítanak, aki nagyszerű képeket készít a megfelelő helyszíneken. Mindez plusz 350 eurót jelent, és az emberünket csak három órára vehetjük igénybe, cserébe viszont garantáltan menő képek készülnek, és nem béna szelfikkel, vagy más turisták által készített megkérdőjelezhető minőségű képekkel kell elárasztanunk a közösségi médiát.