Ha lenyűgözött titeket David Neevel korábbi szerkentyűje, amellyel el lehetett választani a krémet az Oreo keksztől, akkor a legutóbbi projektjét is imádni fogjátok, amely az Email Gitár (Email Guitar) névre hallgat – írja az Übergizmo.

Ahelyett, hogy egész nap a számítógép képernyője előtt ülünk és olyan archaikus eszközöket használunk gépeléshez, mint a billentyűzet, mostantól egy tökéletesen megszerkesztett emailt is létrehozhatunk az Email Gitár segítségével, amely a lejátszott hangokat a megfelelő billentyűre fordítja le a klaviatúrán. Neevel új találmánya látványos és eredményes, de nehéz elképzelni, hogy egy sürgős emailre való válaszoláskor így kelljen végigpengetni egy mondatot.

Az Email Gitár egy Flying V gitár, egy Arduino, egy egyedi relé tábla és egy Roland GR-33 gitár szintetizátor kombinálásával született meg. Ha éppen mindegyikkel rendelkezel és úgy érzed, hogy létre kell hoznod a sajátodat, a Neevel által megosztott tervet és kódokat használhatod segítségül. Csak ne felejts el köszönetet mondani neki egy emailben, miközben keresztülvágod magadat a rajongó hölgyek tömegén, akik egyszerűen imádják az email küldési módszeredet.