Már majdnem nyolc hónap telt el azóta, hogy a legnagyobb közösségi platform bejelentette, hogy tesztüzemben az AR Studio. Most pedig már be is vezették a felhasználók számára, amivel izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakat hozhatnak létre a kísérletező kedvűek.

Az AR Studio-ban rengeteg jópofa funkciót találnak majd a userek, amikkel izgalmas tartalmakat kreálhatnak a Facebook kamera segítségével, és meg is oszthatnak ezen keresztül. Ezzel a legnagyobb közösségi platform is utat engedett az AR őrületnek, így a jövőben több hasonló igényű újdonságra is számíthatunk majd. Természetesen ezzel az is a cél, hogy a felhasználók aktívabban használják a Facebook kameráját, ami eddig nem örvendett túl nagy népszerűségnek. Talán ezzel a lépéssel ez megváltozik?

Ehhez kapcsolódóan a Facebook a World Effects-t a Messengeren, amit az AR Studio-ban is meg fogunk találni eszközként. Ezzel a funkcióval 3D tárgyakat helyezhetünk a környezetünkbe, tehát egy igazán szórakoztató update-ről van szó. Nem titok, hogy ezekkel az újdonságokkal a Facebook a legnagyobb versenytársát, a Snapchatet akarja próbára tenni. Vajon sikerülni fog?

A Facebook zenés funkcióját itt mutattuk be:

Keverj zenét a videóid alá a Facebook Sound Collection-nel

Íme az aktuális változások a Facebooknál:

Ezek a Facebook legújabb zaklatási vezérelvei

Forrás: Social Media Today