Vajon meg lehet ismételni a Gangnam Style sikerét? Psy, a dél-koreai énekes úgy gondolja igen, ezért elkészítette Gentleman című új videóklipjét, amely szombat óta több, mint 58 millió megtekintést ért el – írja a The Verge.

Psy az új klipben is táncol és bohóckodik, mozdulataival és őrült karizmájával végigpusztítja egész Dél-Koreát. A humor és a fülbemászó dallam keveréke jellemezte a Gangnam Style-t is, amely az első, 1 milliárd megtekintést elérő videó lett a YouTube-on, és nem mellesleg nagy szerepet játszott a K-Pop, azaz a koreai pop műfaj népszerűsítésében.

A Gentleman című klipben a Gangnam Style trükkjeit ismétlik, ami nem túl eredeti és az internet GIF gyűjteményét sem feltétlen gazdagítja: Psy gyerekes tréfákat űz a nőkkel és a túlzó reakciói sem olyan viccesek, mint a Gangnam Style-ban voltak. Egyértelmű, hogy paródiáról van szó, de a végén kissé összezavarodunk, amikor Psy-t egyszerre teremtik le és találja meg őt a romantika. Persze azért nem rossz ilyen bohóckodást nézni, de a Gentleman még messze van a Gangnam Style sikerétől.