Már több, mint fél éve, hogy az Instagram bevezette a Stories szavazás funkcióját, most pedig elérhetővé vált egy újabb véleményformáló lehetőség, amivel már nem csak két lehetőséget tudunk megszavaztatni a követőkkel. Az Emoji Slider lényegében egy hangulatjellel felturbózott csúszka, amin a Stories nézői a csíkot jobbról balra mozgatva maguk állíthatják be, hogy mennyire érdekli őket a posztban megjelölt téma.

A mintául szolgáló fotón például az látható, miképp végezhetünk közvéleménykutatást a követőink között egy olyan fajsúlyos kérdésben, hogy „Mennyire szereted a Pizzát?”. Az új lehetőségnek persze fontos része a névadó emoji is, tehát mi magunk választhatjuk ki, hogy melyik sárga fejecske jelenjen meg a szavazós csúszka mellett.

Habár az Instagram blogposztja szerint az új funkció már elérhető a képmegosztó alkalmazás legújabb, 44-es verziójában, az applikációt elindítva mi még nem bukkantunk rá erre a lehetőségre, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem aktiválódhat bármelyik pillanatban a mi régiónkban is ez a hiánypótló fejlesztés.

Forrás: Instagram