A Facebook igyekszik továbbfejleszteni az appon belüli fizetési eszközöket, ezért együttműködésbe lépett a PayPal-lel. Így ezentúl a felhasználók közvetlenül Messengeren intézhetik a kifizetéseiket a közismert felületen keresztül.

A Facebook először tavaly október jelentette be, hogy lehetővé akarják tenni a fizetési opciókat a Messenger alkalmazáson keresztül, és hogy partneri viszonyba lépnek a PayPal céggel. Ez az új eszköz még nagyobb szabadságot ad a felhasználók számára, hogy könnyen és gyorsan elintézhessék a fizetést egymás között. Ez az újdonság elsősorban a mindennapi felhasználók számára lesz hasznos, hiszen még hatékonyabbá tehetik a felület használatát. Továbbá a Facebook Marketplace nevű bolhapiac alkalmazásához is segítséget nyújt, hiszen a kiválasztott termékeket ezentúl kifizethetjük a chat applikáción keresztül is. Ezzel valószínűleg a Marketplace népszerűsége is csak nőni fog, hiszen már a fizetésre is van megoldás platformon belül.

Így is rengeteg időt töltünk a legnagyobb közösségi oldalon, miért ne terjeszthetnénk ki a hasznos funkcióit még jobban?

Az Apple Music eszközéről a Messengeren itt számoltunk be:

Messengeren is elérhető az Apple Music

A Messenger Lite-ról pedig itt számoltunk be:

Újabb országokban jöhet az Android-os Messenger Lite

Forrás: Social Media Today