A Simplyzesty ismét összegyűjtötte a múlt hét legjobb vírusvideóit. A legnépszerűbbekben szerepeltek gyerekek, csokoládé, biciklizés, sör és a zene sem marad el, egy szóval, az internetezők most sem unatkozhattak.

Egy ízletes illúzió

Egy csokoládégyár Melbourne-ben, Ausztráliában egy olyan építményt rakott össze csokoládékból, amelyeket ha elég gyorsan megpörgetnek, egy hihetetlen optikai illúziónak lehetnek tanúi a nézők.

Nagyszerű biciklitúra Peruban

Ali Goulet, Chris Van Dine és Aaron Chase bicikliznek keresztül Peru hegyvidékén ebben a kalandos rövidfilmben.

A Swedish House Maffia új videóklipje, amely egyben egy Volvo reklám

A svéd elektronikus dance trióval társult a Volvo: a zenekar a 2009-es Leave The World Behind című dalának új videójában időről időre felbukkan a Volvo XC60-as modellje.

A SimplyZesty válogatásába bekerült még többek között egy videó a YouTube Comedy Week-ről, valamint a Coca-Cola legutóbbi békehozó kampányáról, melyekről mi is beszámoltunk.

Továbbá, ha beszéltek angolul, ne hagyjátok ki az alábbi két videót sem. Az egyikben Matthew Clarke filmes bonyolódik érdekes beszélgetésbe két éves kislányával, akit egy felnőttel játszat el a videó kedvéért, a másikban pedig a Heineken ad esélyt a férfiaknak, hogy jegyeket nyerjenek a Bajnokok Ligája döntőjére. Hogy mi ebben a kihívás? Meg kell győzniük a feleségeiket és barátnőiket, hogy vegyenek meg a lakberendezési boltban két stadionszéket. A feladat nem egyszerű…