A WhatsApp egyik legnagyobb hátránya, hogy szigorúan csak mobilon működik. Vagyis inkább mobilon és asztali gépen. Ez bizonyos korlátozásokat jelent, különösen azok számára, akik inkább szabadon váltanának telefonjuk, számítógépük és táblagépük között.

Az olyan üzenetküldő alkalmazások, mint a Discord, LINE, Messenger, Skype és így tovább, mind elérhetők táblagépeken, a WhatsApp viszont eddig nem volt. Viszont úgy tűnik, dolgoznak rajta. WABetaInfo szerint a csevegőszolgáltatás olyan verziójának kiadására készül, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy összekapcsolják az alkalmazást egy Android táblagéppel.

A WhatsApp folyamatosan dolgozik olyan funkciókon, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy több eszközön is használhassák, de egyelőre úgy tűnik, hogy ez a telefonokra korlátozódik. A cég egy olyan frissítést is kiadott, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a telefonjuktól függetlenül használják az alkalmazást az asztali számítógépükön, így a táblagépek elérhetősége igazából csak idő kérdése volt.

Hogy mikor jön ez a funkció, nem tudni, de már az is jó, ha dolgoznak rajta.

Forrás: Phandroid