Cikkünk írásakor még mindössze 17 óra telt el azóta, hogy Johnny Depp regisztrált a TikTokra, és feltöltötte első videóját, de máris 7,5 millió követője van a közösségi oldalon. 

A feltöltött videóban köszönetet mond mindazoknak, akik támogatták és mellette álltak a volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási perében. 

„Nekem ti vagytok a munkaadóim, és nem tudom, hogyan máshogyan mondhatnék köszönetet, mint hogy azt mondom: köszönöm. Szóval köszönöm” – írta a videó mellé. 

Múlt héten zárult Johnny Depp és Amber Heard pere, amit Depp amiatt indított, mert Heard évek óta azt állítja, hogy a színész a kapcsolatuk alatt fizikailag, verbálisan és érzelmileg is bántalmazta. Depp szerint emiatt nem kapott szerepeket az utóbbi években. Heard is beperelte Deppet, szintén rágalmazás miatt. A színésznőt az esküdtszék minden vádpontban elmarasztalta, és 15 millió dollárt kell fizetnie, Deppet egy vádpontban marasztalták el, amelyben korábbi ügyvédje írt arról, hogyan rombolta le a lakást Heard, miközben ügyvéddel és sajtósával is egyeztetett, hogy hihető legyen a rendőrség számára is a bántalmazás. Heardnek 2 millió dollárt ítélt meg a bíróság.