Cikkünk írásakor még mindössze 17 óra telt el azóta, hogy Johnny Depp regisztrált a TikTokra, és feltöltötte első videóját, de máris 7,5 millió követője van a közösségi oldalon. 

A feltöltött videóban köszönetet mond mindazoknak, akik támogatták és mellette álltak a volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási perében. 

„Nekem ti vagytok a munkaadóim, és nem tudom, hogyan máshogyan mondhatnék köszönetet, mint hogy azt mondom: köszönöm. Szóval köszönöm” – írta a videó mellé. 

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger – Love Joys

Múlt héten zárult Johnny Depp és Amber Heard pere, amit Depp amiatt indított, mert Heard évek óta azt állítja, hogy a színész a kapcsolatuk alatt fizikailag, verbálisan és érzelmileg is bántalmazta. Depp szerint emiatt nem kapott szerepeket az utóbbi években. Heard is beperelte Deppet, szintén rágalmazás miatt. A színésznőt az esküdtszék minden vádpontban elmarasztalta, és 15 millió dollárt kell fizetnie, Deppet egy vádpontban marasztalták el, amelyben korábbi ügyvédje írt arról, hogyan rombolta le a lakást Heard, miközben ügyvéddel és sajtósával is egyeztetett, hogy hihető legyen a rendőrség számára is a bántalmazás. Heardnek 2 millió dollárt ítélt meg a bíróság.