A Snapchat még márciusban vásárolta meg a Bitsripset, a Bitmoji mögött álló startupot – a hírek szerint 100 millió dollárért -, amit most igazán kreatív módon használ ki.

Snapchat - Bitmoji 01

A Snapchat új fejlesztésének hála elkészíthetjük saját emotikonjainkat saját arcunk mintájára – vagyis bitmojiinkat – amiket aztán fel is használhatunk snapjeinkben és az applikáció chatjében.

Az alkalmazás segítségével még személyreszabottan tudjuk az emotikonokkal feldobni a beszélgetést, hiszen saját arcunk hasonmásának nem csak különböző érzelmeket adhatunk, de ki is egészíthetjük színes feliratokkal, hogy minél több szituációra tudjunk reagálni.

Hogy a frenetikus opcióval élni tudjanak, a felhasználóknak le kell töltenünk a Bitmoji App alkalmazást, létre kell hozniuk arcuk mintájára a bitmojikat, majd össze kell kötniük Snapchat és Bitmoji fiókjukat és használhatják is az általuk kreált avatárt. Hurrá! Ha a felhasználónak nincs Bitmoji-felhasználó fiókjai, a Snapchattel is bejelentkezhet az appba, hogy regisztráljon.

És ez még mind semmi. Ha valamilyen oknál fogva ismerősünknek is van Bitmoji-fiókja – így pedig bitmojiai – az és az össze van kötve a Snapchattel, akkor lehetőségünk van a friendmoji használatára is – vagyis használhatjuk ismerősünk bitmojiait és közös bitmojikat alkothatunk arcképeinkkel.

A Snapchat a csodálatos fejlesztést egy még csodálatosabb képregénnyel ünnepelte…

Snapchat - Bitmoji 02

Forrás: TechCrunch