Mostanság sok iPhone pletykát lehetett hallani. Tegnap előkerültek a készüléktípusnak egy új formáját mutató képek, majd pedig további spekulációk eredményeként már azt állítják, hogy azt talán a 4,7 inch, azaz 12 cm-es iPhone 6 modellhez használják majd – írja az Übergizmo.

A Weibo egy posztjának köszönhetően most újabb fotó került elő, melyen állítólag a következő generációs iPhone előlapja látható. Egy fekete iPhone 5S van mellette, a méreteket összehasonlítandó. Egyértelmű, hogy a jobb oldali sokkal nagyobb, habár nem vagyunk benne biztosak, hogy ez a 12 cm-es vagy pedig a 14 cm-es modell, amelyről szintén pletykáltak.

14.04.15-iPhone-6-Panel

A méretbeli különbségek mellett minden egyéb a szokásosnak tűnik, például a kivágás a hangszóróknak, az előre néző kamera, a fényszenzor vagy a „home” gomb. Az előlap továbbá vékonyabbnak tűnik elődeinél, ami talán nem rossz, hiszen azt az illúziót kelti, hogy a telefon a valóságosnál nagyobb is.

Nem tudjuk biztosan megállapítani, hogy amit ezen a fotón látunk, valódi vagy hamis, de legalább elgondolkodtat minket és ötletet ad az ügyben, mit várhatunk legközelebb az Apple-től. Talán a cég valóban egy nagyobb iPhone modellel áll elő idén. Addig is várjuk a bizonyítékokat és a megerősítést.