A WhatsApp néhány új funkciót jelentett be az egyre népszerűbb Csatornáihoz, például a beágyazott szavazásokat, hangjegyzeteket és egy új módot a nyilvános csatornabejegyzések személyes állapotfrissítésként való megosztására.

Szóval mostantól a csatornaadminisztrátorok közvélemény-kutatásokat küldhetnek majd közönségüknek, ezzel újabb módot kínálva a csoportok elköteleződésére, és felmérhetik a hangulatot bizonyos témákkal kapcsolatban.

A közvélemény-kutatás egy egyszerű, nem sok erőfeszítést igénylő lehetőség, amely általában nagyobb választ vált ki, és segíthet a közösségi kapcsolatok erősítésében is. Mint ilyen, a szavazások hozzáadása a WhatsApp csatornákon belül nagyon logikus, és kétségtelenül számíthatunk arra, hogy hamarosan megjelennek a chatekben.

A Voice Notes eközben egy újabb kreatív lehetőséget kínál az adminisztrátorok számára csoportjaik bevonására.

Különösen a hírességek számára lehet ez hasznos módja annak, hogy egyedi, lebilincselő frissítéseket osszanak meg WhatsApp-csatorna közönségükkel.

Végül a WhatsApp lehetővé teszi a csatorna tagjai számára, hogy állapotfrissítésként továbbítsák a csatornafrissítéseket, ha az adott csatorna nem privát.

WhatsApp hangbejegyzések a csatornákban

Ha hosszan nyomva tart egy csevegést vagy képet a csatornán belül, akkor most lehetőség nyílik arra, hogy ezt továbbítsa személyes állapotfrissítésének, ami jó módja lehet a nyilvános csatornák népszerűsítésének, és több ember regisztrációjának ösztönzésére.

Forrás: Social Media Today