Nyilvános vitában esett egymásnak Kanye West és Kim Kardashian. A válásuk óta nem ez az első eset, hogy a rapper a közösségi médiában szidja egykori feleségét, most éppen azt nehezményezi, hogy kifejezett akarata ellenére tölt fel a TikTokra videókat a legidősebb közös lányuk, a 8 éves North West. 

Kanye West arról írt a közösségi oldalán, hogy szerinte nem kellene egy ilyen kislánynak semmilyen közösségi oldalon megjelenni, és azt is nehezményezte, most más hírességek nem állnak mellé ebben a kérdésben nyilvánosan, pedig állítása szerint sokan támogatják ebben a kérdésben privát üzenetben vagy személyesen. Egyedül Candance Owens konzervatív megmondóember állt mellé, aki élesen bírálta Kim Kardashiant is, amiért ezt teszi a lányával. 

Az ügyben viszont többen álltak Kardashian mellé, miután szintén nyilvános posztban beszélt arról, hogy szerinte inkább az árt a lányuknak, hogy az apja nyilvánosan ellene fordul. Kardashian szerint nincs azzal semmi gond, ha enged abban a gyerek kérésének, hogy szülői felügyelettel, az alkalmazást együtt használva készítsen lányuk videókat, és fejezze ki a kreativitását. Kardashian szerint a válás így is megviseli a gyerekeket, az pedig, hogy West nyilvánosan elítéli gyerekét azért, amiben örömét leli, inkább ártalmas, mint segítő.  Hasonló álláspontra jutott Azealia Banks rapper is, aki szerint ez nem az első eset, hogy nyilvánosan szidalmazza West a lányát, ami sokkal többet árthat a gyereknek, mint bármilyen közösségi oldal. 

Kim Kardashian és North West közös oldallal rendelkezik a TikTokon, 5,7 millió követőjük van, és 61 millió lájkjuk. 

Forrás: Complex