Tegnap jelent meg Katy Perry új albuma, a Witness, melyet az énekeső érdekes módon promótál: YouTube-on végigkövethetjük élőben egész hétvégét. Még azt is, ahogy alszik. Így lehetünk tanúja életének – célozva a Witness címre.

Az énekesnő a hétvégére néhány rajongójával és barátjával zárkózott be egy apartmanba.

Az eseményeket négy kameráról láthatjuk: egyrészt láthatjuk magát Perryt, egy szobát, amiben éppen festenek, egy lányt, aki éppen dominókat rakosgat és egy előző eset felvett koncert képeit. Néha pedig mind a négy kamera képét együtt. Zavaros? Igen.

Az énekesnő elmondása szerint úgy érzi, hogy az egész életét az interneten élte és ezért most az interneten szeretne a hétvégén újraéledni.

Nem ez Perry első próbálkozása az internet meghódítására új albuma kapcsán.

Először érkezett a #bonappetitchallenge a Bon Appetit dal promótálására, melynek lényege az volt, hogy a felhasználók kővé meredt arccal locsoljanak vizet az arcukba. A challenge-ből nem lett mém. Majd egy képet osztott meg magáról, melyben egy kukában ült, reménykedve, hogy ebből lesz mém. Ebből sem lett mém.

Az énekesnő ezen felül a Tasty Facebook-oldalán saját maga készített cseresznyés pitét, szintén a Bon Appetit című dal promótálására, ami már okosabb húzás volt.

A streamet itt lehet követni.

Forrás: The Verge