Trollok zaklatták Robin Williams lányát. Zelda Williams egy időre biztosan törli a Twittert és az Instagramot telefonjáról.

A népszerű színész, Robin Williams magyar idő szerint kedden hajnalban önkezével vetett véget életének. Világszerte megdöbbentek a férfi halálán, ám akadtak, akik kegyetlenül a színész lányát, Zelda Williams-et támadták Twitteren, sértő kommentekkel és képekkel.

“Sajnálom. Föléjük kellett volna emelkednem. Most hosszú időre, talán örökre törlöm a Twittert. Majd meglátjuk. Sziasztok.” – így lehetne fordítani, amit Zelda Williams posztolt a Twitteren.

A lány a Tumblr-en írt hosszabb bejegyzést azoknak a trolloknak, akik édesapja holttestéről küldtek neki photoshoppolt képeket. Zelda ezen felül az Instagramon is elköszönt követőitől, kérve őket, tiszteljék a családját és a gyászt, amit most éreznek.

zw_instagram

A Twitteren felfüggesztették @PimpStory, @rustIedjimmies és @MrGoosebuster felhasználókat, miután Zelda kérésére többen is jelentették őket – ő elmondása szerint annyira remegett, hogy képtelen volt rá.