Az elmúlt 24 órában a Facebook hírfolyamunk két dologgal volt tele: 1. A felhasználók „Look Back” videóival, amelyeket a Facebook személyre szabottan készített nekik 10. évfordulója alkalmából. 2. Felhasználók posztjaival, akik arról panaszkodnak, mennyire utálják ezt a felkapott ajándékot. Te sem szereted a tiédet? Túl sok kép van benne az exedről? Ne aggódj sokat! A Facebook már dolgozik a szerkesztést lehetővé tevő eszközön – írja a TechCrunch.

lb

A szerkesztési lehetőség elvileg már a „Look Back” videók érkezésekor készen állt volna, engedélyezve bizonyos képek és képkockák kiválasztását, ha nem tetszett mindaz, amit a Facebook összeállított neked.

Ezzel együtt a Look Back funkció „support” oldalán említést tesznek egy „Szerkeszd a filmedet” gombról, ami egyelőre még nem létezik, ezzel arra utalva, hogy már az eszköz bemutatásakor a helyén kellett volna lennie.

A TechCrunch kapcsolatba lépett a céggel, amely ezt megerősítette:

„Hamarosan egy szerkesztési funkciót is útnak indítunk, amellyel az emberek megváltoztathatnak egyes momentumokat a filmjükben vagy frissíthetik azokat, amelyeket már megosztottak. Nincs pontos időpontunk jelenleg, de ez valóban lehetővé teszi majd a felhasználóknak, hogy eltávolítsanak egy posztot a filmből, amelyet korábban előre kiválasztottak nekik, és megváltoztassák azt egy másikra.”

Ha neked esetleg még nincs Look Back videód, adjuk hozzá a linket, ahol meglepheted magadat vele.