A Snapchat iOS app továbbfejlesztésével a közösségi platform két fontos újdonságot is bevezet a felületen. Az első újítással ezentúl megoszthatunk linkeket más alkalmazásokról is az iOS share sheet funkcióval, amivel privát üzenetben küldhetünk linkeket egy vagy több felhasználónak. A másik fontos újdonság pedig a „Ghost Mode” funkció, amivel 3 vagy 24 órára elbújhatunk.

A külső linkek megosztásával a Snapchat tovább bővítheti a lehetőségeit az eCommerce és a hírek területén, tehát feltétlenül hasznos fejlesztésről van szó, amivel a hirdetők is csak jól járhatnak. A Snapchat engedélyezi, hogy külső linkeket csatoljunk privát snap-ekhez és a Stories-hoz is.

A Ghost Mode segítségével pedig ezentúl kikapcsolhatjuk a tartózkodási helyünket az általunk megadott időre anélkül, hogy megfeledkeznénk róla. Röviden tehát, ha éppen egy privát rendezvényre igyekszünk, vagy nem akarjuk megosztani másokkal, hogy éppen hol vagyunk, akkor a Ghost Mode bekapcsolásával „eltűnhetünk a térképről” egy időre.

A Snapchat továbbra is első a tinik között:

A Snapchat sikere töretlen a tinik körében

Még több Snapchat update-ért kattints a linkre:

Jönnek a kontextus kártyák Snapchaten

Forrás: TechCrunch