A döntés a Ti kezetekben van! Ki lesz a befutó?

Ha láttad a legutóbbi F-1-es futamot, szavazz, szerinted ki hogyan versenyzett, milyen formában volt a hétvégén! Tükrözi az eredmény a versenyzők teljesítményét, vagy te más befutót tartottál volna jónak? A Forma-1 szerelmesei az atebefutod.hu oldalán nyilváníthatnak véleményt.

A játékot a 2014-es szezonra készítette a Be Social Kft. a GP Shop-nak, amiben pofonegyszerűen szavazhatsz arra, szerinted ki volt a legutóbbi futam legjobb, esetleg legrosszabb pilótája. A szavazáshoz akár a Facebook-profiloddal is bejelentkezhetsz, ezután egy 1-től 10-ig terjedő skálán értékelheted a versenyzők legutóbbi teljesítményét. Sőt, mivel a játékon mobilon is lehet szavazni, ezért bárhonnan is nézted a futamot, annak a vége után egyből voksolhatsz a pilótákra. A szavazók ráadásul hétről-hétre értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

f1

A 2014-es Forma-1-es bajnokság március 16-án indult az Ausztrál Nagydíjjal, azóta több mint 2000 szavazó összesen több mint 60 ezer értékelést adott le. Már a nyitóhétvégét követően csaknem 8000 értékelés érkezett az alkalmazáson keresztül, az eddigi rekord pedig a Monacói Nagydíj után dőlt meg, amikor a 8000-et is meghaladta a pilóták értékelésének a száma.

Ezen a hétvégén újra Mogyoródra érkezik a száguldó cirkusz. Játssz, szavazz, mondd meg Te, szerinted ki teljesített a legjobban a Magyar Nagydíjon!