Az Egyesült Nemzetek Szervezete egy új közösségi alkalmazással próbálja elérni, hogy a millenárisok még elkötelezettebbé váljanak a szervezet ügyeivel és terveivel.

egyesult-nemzetek-szervezete-sdgs-in-action

Az SDGs in Action elnevezésű appot a New York-i Global Citizen Fesztiválon mutatták be – az alkalmazás a szervezet Fenntható Jövő programjának 17 célját népszerűsíti, melyeket 2030-ig akarnak elérni. Az applikáció segítségével a felhasználók követhetik a 17 kitűzés eredményeit és állapotát mind világ, mind lokális szinten, illetve saját tartalmakat is megoszthatnak arról, hogy mit tesznek a fenntartható környezetért és miért fontos számukra az ügy

A kommunikációért felelős Aaron Sherinian elmondta, hogy az app leginkább azt jelzi, hogy az ügyek iránti elköteleződések egy új időszakában járunk. Elmondása szerint, ahogy a különböző márkáknál megváltozik a kommunikáció, így az olyan szervezeteknél is, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete. A kormányok támogatása az olyan ügyökért, hogy javuljon az oktatás és egészségügy a világon és csökkentsék az éhezés mértékét az app által követető lesz.

Az alkalmazást a Project Everyone közreműködésével hozták létre, egy nonprofit világkörüli kampány részeként. A promóció részeként több rövidfilmet is készítettek, amelyet különböző eseményeket és közösségi média felületeken fognak felhasználni az alkalmazás népszerűsítésére.

Forrás: Adweek