Játszóteret nyit a Facebook marketing ügynökségek és a kisebb vállalkozók számára. A Creative Hubon mostantól különböző új hirdetési módszereket és ötleteinket próbálhatjuk ki.

facebook-creative-hub

A Facebook szerint sok hirdetőjüknek van szüksége inspirációra, hogy minél jobb, ötletesebb és leginkább hatékonyabb tartalmakat hozzanak létre a kék óriási mobil- és desktop felületén egyaránt. Emellett a reklámcégek is sok esetben hasznát vennék egy olyan helynek, ahol könnyen megnézhetik, hogyan is nézne ki egy-egy tartalmuk, vagy ahol kísérletezhetnének a legújabb hirdetési formátumokkal. Nos, ez lesz a Facebook Creative Hub.

A legújabb fejlesztést még Cannes-ban mutatták be, nyár óta pedig 30 kreatív ügynökséggel tesztelték, hogy a felület valóban hasznos lehessen.

A Creative Hub megnyitásával a Facebook bemutat egy inspirációs albumot is, a világ legötletesebb Facebook- és Instagram hirdetéseiről. A felületen nem csak hirdetéseinket és formulákat tesztelhetünk, de meghallhgathatjuk róluk más emberek – jobb esetben szakértők – véleményét is, a világ minden részéről.

A Facebook Creative Hub itt érthető el!

Forrás: We Are Social Media