Kvázi internetes kihívás lett Kobe Bryant és lánya, Gianna halálából is. Jó, itt a kihívás szó erős lehet, de így szoktuk hívni azt, hogy rengetegen posztolnak az internetre valami hasonlót, és ugyanazon hashtaggel látják el.

Az előzmény röviden: Kobe Bryant és lánya (plusz még hét ember) vasárnap hunyt el helikopterbalesetben, Los Angeles mellett. Bryant volt a valaha élt egyik legjobb kosárlabdázó, talán csak Michael Jordan előzi meg, így a halála gyakorlatilag az egész világot megrázta, még az olyan felületeken is, ahol amúgy sporttal sem foglalkoztak. Még szomorúbbá teszi az esetet, hogy Bryant lánya, Gianna is apjával halt (illetve igazából az apja halt Giannával, mert éppen a lány edzésére igyekeztek Gianna pár játékostársával és annak szüleivel).

Korábban Bryant, akinek Giannán kívül van még három lánya, büszkén mondogatta, hogy ő lányos apuka, akár még több lány is elférne a családban, és sokan most ezzel tisztelegnek a néhai kosaras és lánya előtt. Mármint azzal, hogy ők is feltöltik a lányaikkal közös képet az internetre és hozzáteszik a #girldad hashtaget.

Nem is érdemes erről többet írni, elég csak az alábbi képeket megnézni:

https://www.instagram.com/p/B77i0RIp4at/
https://www.instagram.com/p/B77I9zLpVKz/
https://www.instagram.com/p/B78uAvYltdo/
https://www.instagram.com/p/B74XpLPpBdF/
https://www.instagram.com/p/B6YomAqHbHu/
https://www.instagram.com/p/B78uCZbjnTM/
https://www.instagram.com/p/B78t1qkB_UY/
https://www.instagram.com/p/B78tFuMlUSv/