A „Likebook” lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy valódi könyvet alkossanak, melyet Facebook tartalommal töltenek fel, így állapotfrissítésekkel, fotókkal és élet eseményekkel. A „Best – of” nevű új termékükkel pedig a Likebook már PDF formátumban is élvezhető – írja az AllFacebook.

Az ingyenesen elérhető „Best – of” használatával a felhasználók azokat az állapotfrissítéseket, linkeket, fotókat és hozzászólásokat gyűjthetik össze egy PDF dokumentumban, amelyek az elmúlt évben a legtöbb lájkot és kommentet kapták; továbbá a színsémákat is személyre szabhatják.

LikebookBestOfTeaser

A Likebook a következőt nyilatkozta a „Best – of” kapcsán:

„A Facebook használatában az egyetlen dolog, amit a közösségi média óriás még nem emelt mesteri szintre, az a képesség, hogy összegyűjthetőek legyenek a felhasználói legnépszerűbb információi és láthassák a top posztjaikat, legjobban értékelt fotóikat, legtöbb lájkot gyűjtő hozzászólásaikat és egy olyan központi helyen szerepeltessék ezeket, amelyet később is megtekinthetnek; akárcsak az élettörténetük képeskönyvét. A Likebook szolgáltatásával a felhasználók ingyenesen letölthetik a LikeBook „Best – of” élményt PDF formátumban és olvashatják azt offline.”

Patrick Osinski marketing igazgató hozzátette:

„A néhány hónappal ezelőtt kiadott Likebook új verziójának sikerét követően végre ajánlhatjuk ezt az opciót, amellyel ingyenesen és egyetlen kattintással létrehozható egy PDF Likebook.”

Ti is szeretnétek látni PDF formátumban, melyek voltak a legnépszerűbb Facebook tartalmaitok az elmúlt egy évben?

LikebookBestOf1

LikebookBestOf2 LikebookBestOf3