Az Adidas nagyon klassz, de egyszerű ötlettel készül az új, Kanye West által tervezett cipők eladására.

Hamarosan megvásárolható az Adidas új cipője, amit Kanye West tervezett. Úgy tűnik, nagy rohamra készülnek, hiszen egy remek, de egyszerű ötlettel rukkolt elő a cég: a piacra dobtak egy alkalmazást Confirmed néven, aminek a segítségével sorban állás nélkül is meg lehet rendelni a cipőt.

adidas

Kanye West egyébként korábban a Nike-val is dolgozott együtt, tavaly februárban a Nike Air Yeezy 2 – Red October névre keresztelt kollekció annyira sikeres volt, hogy csupán 11 perc alatt elkelt a teljes készlet.

Az még nem publikus, hogy az Adidas új cipőjét mikortól lehet megvásárolni, az mindenesetre hatalmas plusz lehet a rajongóknak, hogy nem kell sorban állniuk érte a boltban. Az alkalmazás a debütálás előtt értesítést küld a felhasználóknak arról, ha már előrendelhetik a cipőket. Ezután csak ki kell választani a méretet és kiválasztani a hozzánk legközelebb eső boltot, ahol át akarjuk venni azt. A folyamat végén meg kell erősíteni a vásárlást, és ha megérkezett a visszaigazolás, akkor már csak el kell menni az adott üzletbe és átvenni a cipőt.

adidas-alkalmazas

A foglalásokat érkezési sorrendben dolgozzák fel, és egy személy csak egy pár cipőt rendelhet. A kifizetés pedig nem online, hanem az üzletben történik majd.