Először is, ki az a Lizzo? A fekete énekesnő/rapper jelenleg az egyik legjobban pörgő új popsztár, aki a zenéjén kívül arról is híres, hogy nem érdeklik a negatív előítéletek, ő túlsúlyosan is jól érzi magát a bőrében. Egyszerűbb ezt videóval bemutatni, íme:

Ráadásul nem is csak, hogy elfogadja önmagát, minden eszközzel harcol azért, hogy mások is jól érezzék magukat úgy, ahogy vannak. Fel is emeli mindig a szavát, ha mondjuk body shaminget (valakit a teste miatt szégyenbe hozást) tapasztal, ahogy tette ezt most is a TikTokkal.

Egész konkrétan attól akadt ki, hogy a kínai kézben lévő videómegosztó folyamatosan leszedi az olyan videóit, amiken fürdőruhában látható, míg mások fürdőruhás videót fent hagyja. Lizzo felteszi a szerinte költői kérdést, hogy vajon miért?

Meglepő módon jött is a TikTok szóvivőjétől a válasz: nem, nem azért mert fürdőruhában volt, hanem mert megszegett más, szexuális tartalommal kapcsolatos szabályt. A szóvivő meg is nevezte konkrétan ezt a videót:

@lizzo

She thiccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccq

♬ original sound – John DeJesus

Felmerülhet a kedves olvasóban a kérdés, hogy mi most ezt hogyan tudtuk akkor mégis beilleszteni, ha törölték? Hát úgy, hogy a szóvivő szerint is Lizzo a fehérneműjét mutogatja, (amit úgy tűnik nem szabad), mire Lizzo csapata felvilágosította a TikTokot, hogy az kéremszépen egy alakformáló nadrág, nem fehérnemű. Ettől aztán a TikTok emberei annyira megnyugodtak, hogy nem csak hogy visszakerült a videó, de még magasztalták is Lizzo kreativitását.

Persze ettől még annyira nem érthető, hogy akkor most mi van a „folyamatosan leszedett” videókkal, de úgy látszik megnyugodtak a kedélyek, így mi is.