A Temptations Cat Treats új reklámja nem bonyolítja túl a dolgokat: ez egy fitnesz videó macskákkal. Az internet cicái időnként pin-up lányoknak tűnnek, néha ejtőernyőzni indulnak és mindig megtalálod őket, ha a megfelelő térképet használod. Ha viszont nem akarod, hogy meghízzanak vagy morcosak legyenek, akkor fontos, hogy eleget mozogjanak. Most itt a lehetőség – írja a Fastcocreate.com.

A Temptations macskaeledel ebben a reklámban az internet kedvenc állatának virális erejét szabadítja fel, miközben egy új versenybe helyezi: egy fitnesz videóba. A DDB Chicago ügynökség készítette és Andeas Nilsson rendezte a kisfilmet, amely egy ál-információs hirdetés „Kate and George Present Work it Kitty! Workout” címen. Az elején megismerjük a “The Best Little Cat House” macskaszálló tulajdonosainak történetét, akik felfedezték, hogy néhány vendégük élvezettel mozgott az embereknek szánt tornás videókra. Innen már csak egy kis logika kell ahhoz, hogy a következő lépésre következtessünk.

Ahogyan elindul a videó, megismerjük a cicákat, ők: Banjo, Fritz, Harley, Mr. Freckles, Pumpkin és Tom. Azt látjuk, ahogyan a speciálisan macskákra szabott mozdulatokat végzik, amelyekre annyira szükségük van. Az olyan feladatok, mint a „Mancsnyújtás” vagy a „Hátsó lábemelés” próbára teszik az elszántságukat és elkötelezettségüket.

A DDB Chicago létrehozott egy honlapot is „Work it Kitty!” néven, amelyen a videóban szereplő macskák önéletrajza is elérhető (például: „A vállforgatások és felülések mestere Banjo egy igazán fit macska.”), valamint tippeket találunk arra, hogyan vegyük rá a mozgásra saját cirmosunkat (1. lépés: Tölts meg egy labdás nasival és forgasd körbe!). A weboldalon még a hi-NRG dal digitális letöltésére is van lehetőség, ez az, amely a videóban a „tornaóra” alatt hallható – hátha a macskád azonnal táncra perdül, amíg a reklámot nézed.

A márkára és ügynökségre jellemző “furcsa macska” műfajon belül ez az legutóbbi reklám. Egy korábbi videójukat itt láthatjátok: