A 24 éves Wiettchen Zoltán 11 napig állt sorban a barátnőjével, hogy elsőként szerezhesse meg az Apple újdonságát.

Szeptember 8-án sátorozott le a Regent Street-i Apple-bolt elé Wiettchen Zoltán és a barátnője – írja a Daily Mail. A 24 éves férfi azt mondta a lapnak, a hétvége elég kemény volt, több, részeg bulizó is felzavarta őket, rugdosta a sátrukat, és közös fotót akartak velük készíteni az éjszaka közepén.

iphone6

A Mirror egy, korábbi cikkéből kiderül, hogy Wiettchen Zoltán két éve él a szigetországban, de a készüléket nem magának akarja ennyire, hanem eladásra szánja. A szeptember 9-én megjelent cikkben az áll, hogy 1000 fontot remél a végtelennek tűnő várakozásért, ha hinni lehet a pletykalapoknak, akkor a számítása be is jött. 11 napnyi sorbanállás után ugyanis állítólag 1500 fontot (hatszázezer forint) kaszált, mellé egy iPad készüléket. Ráadásul a megvásárolt két darab iPhone 6 Plus készülékektől is kétszeres áron szabadulhat meg, így összesen akár 3000 font, vagyis 1,2 millió forint ütheti a markát.

Zoltán példája nem egyedi eset, például New York-ban is már hetekkel ezelőtt letáboroztak a vásárlók az Apple boltja előtt.

Az iPhone 6-os okostelefont a múlt héten mutatták be.