Az teljesen közismert, hogy sok ember van, aki képes az életét kockáztatni a lájkvadászat miatt, de most ezt egy magyar tini személyesen tapasztalta meg. Idézzük a mentősök közleményét:

HAJSZÁL HÍJÁN NYAKÁT TÖRTE EGY TikTokOZÓ KISLÁNY BUDAPESTEN❗️😯🚑Csak a szerencsén múlt, hogy nem sérült meg súlyosan az a 12 éves tini, aki egy TikTok videó kedvéért szeretett volna hátraszaltót ugrani egy fővárosi parkoló betonján a hét elején. A fiatal lány nem igazán gondolhatta végig mit is tesz, csak elindította a kamerát és nekilendült a minden felkészülést nélkülöző mutatványnak. Az első próbálkozásnál azonban (teljes súlyával) háttal a nyakára esett, ami akár életre szóló sérülést is okozhatott volna. A perceken belül kiérkező mentők megvizsgálták és ellátták a meggondolatlan “TikTok sztárt”, akit végül teljes teströgzítés mellett, stabil állapotban szállíthattak kórházba bajtársaink. Mielőbbi felépülést kívánunk! Bajtársainknak gratulálunk!

Nem tudunk hozzá mit írni, ne tessék szaltózgatni, ha nem vagyunk rá képesek. Meg mást se csináljunk, ha veszélyes, nem kell annyira fogni a lájkokat.