Netflixet általában akkor nyit meg valaki, ha kicsit hosszabb időt szeretne a képernyő előtt tölteni. Minimum egy sorozat hosszúságra, de akár több órás film hosszúságra kell ilyenkor gondolni. Illetve kellett. 

Bejelentették ugyan a Fast Laugs (a magyar fordításban talán a villámpoén lenne a legkevésbé kínos) kezdeményezést, ami egy olyan feed lesz, ahol a szolgáltatónál található sorozatokból, filmekből vagy éppen stand-up előadóktól válogat egy nagyon rövid kis poént. Vagyis tulajdonképpen egy kifejezetten profi TikTok. A klipek külön fület kapnak majd az alkalmazásban, és ahogyan azt a felhasználók megszokhatták, automatikusan indulnak, és léptetni sem kell, hogy jöjjön a következő. 

A másik érdekessége, hogy a felhasználók a kedvencek közé tehetik azokat a videókat, amiken a legjobban nevettek, és meg is oszthatják Whatsapp, Twitter, Instagram vagy Snapchat alkalmazásban. 

Az újdonság egyelőre csak néhány országban és csak iPhone-on érhető el, a Netflix ígéri, hogy hamarosan érkezik az androidos alkalmazáshoz is, és bővülhet az országok listája. 

Forrás: Mashable