Nemrég számoltunk be róla, hogy új funkcióval bővül a Facebook eszköztára. Nos, alig néhány nappal a korábbi bejegyzésünk után, máris elérhető néhány szerencsés felhasználónak a “Listák” funkció, amelyet a közösségi óriás fokozatosan vezet be a Facebookon. Listát nagyon egyszerű létrehozni: csupán a bejegyzés közzététele menüpont alatt kell kiválasztani a “Lista” gombot. A korábbi szövegekhez hasonlóan itt is lehetőség van színes hátterek kiválasztására, amellyel még inkább személyre szabható a funkció.

A “Lista” gombra kattintva az alábbi lehetőségek közül választhatunk a szerint, hogy milyen témájú bejegyzést szeretnénk létrehozni a Facebook lista segítségével:

A többi bejegyzéshez hasonlóan itt is beállíthatjuk, kik láthatják az általunk létrehozott tartalmat. Ha mindent jól csináltunk, akkor így néz ki az elkészült (bakancs)lista:

Akiknél még nem jelent meg az új lehetőség, azoknál fekete-fehérben jelennek meg az elkészült listák. Nekik sem kell azonban csüggedniük, hiszen hamarosan mindenki számára elérhető lesz a funkció.

Forrás: Be Social