Hamarosan Facebookon is elérhető lesz az oldalak és a személyes profilok számára a GIF-es szavazás. Az új eszköz bevezetésével az a cél, hogy könnyen és gyorsan tudjunk interakciót generálni a követőinkkel. Jöhet vagy nem jöhet?

A Facebook néhány hónapja már teszteli a funkciót, de most úgy tűnik, hogy hamarosan meg is fog jelenni mindenhol. Ez különösen az oldalak számára lesz érdekes, hiszen ezzel növelhetik az engagementet, és felhívhatják a figyelmet a márkájukra a hírfolyamban is. A különféle poll-ok egyre népszerűbbek, többek között Instagram Stories-ban és Snapchat-en is találkozhatunk ilyen típusú alkalmazásokkal. Arról nem is beszélve, hogy ezáltal könnyen és hatékonyan generálhatunk engagementet. Ráadásul igazán egyedülálló poll-okat hozhatunk létre Facebookon, amennyiben egyedi GIF-et is kreálunk hozzá.

A hirdetőknek tehát érdemes lesz megfontolniuk, hogy éljenek ezzel az új eszközzel, hiszen rendkívül egyszerű használni, ráadásul változatos, kreatív tartalmakat tehetünk közzé az oldalainkon.

A Facebook Ads Manager-ben is új eszközök jelennek meg:

Két új eszköz érkezik a hirdetéskezelőbe

Az utazási oldalak is csupa újdonsággal találkozhatnak:

Új eszközökkel érhetjük el az utazni vágyókat Facebookon

Forrás: Social Media Today