“Ma egy új módját mutatjuk be annak, hogyan fejezheted ki még jobban magadat az Instagramon. A bióban elhelyezhető hashtagek és profillinkek – amiket a # vagy a @ szimbólum segítségével illeszthetsz be – élő linkként funkcionálva egy hashtag oldalra vagy egy másik profilra vezetnek.osztotta meg az örömteli hírt az Instagram fejlesztőcsapata a platform rajongóival egy blogbejegyzésben.

Az Instagram újdonsága elképesztően jól néz ki a bióban!Az Instagram 2017 végén vezette be annak lehetőségét, hogy a felhasználók hashtageket is képesek legyenek követni, ami növeli a posztok organikus elérését és segítséget nyújt a hirdetések targetálásának is.

Szimpatikusnak találod a hashtageket, de nem tudod őket használni? Akkor ajánljuk figyelmedbe a Be Social “Hashtagek helyes használata Instagramon” című cikkét, amiből választ kaphatsz a kérdéseidre.

Így adhatod hozzá a profilodhoz

  1. Kattints a “Profil módosítása” gombra és lépj be a bió felületére.
  2. A Bemutatkozásnál kezdd el begépelni a linkelni kívánt hashtaget vagy profilt a # és @ szimbólumok segítségével.
  3. A lehetőségek automatikusan felugranak majd, csak ki kell választanod közülük a megfelelőt.

Be Social tipp: az új funkcióval most még színesebben tudod megmutatni ki is vagy! Tageld munkahelyed vagy akár más profilod (például a kutyádét vagy akár vlogodét) Insta-profilját, ezzel még jobban prezentálva professzionális oldalad. A hashtagekkel pedig személyiségedet tudod még kreatívabban bemutatni.

Olvass még több érdekességet az Instagramról!

Forrás: Be Social