Nemrég debütált Amerikában a Facebook új alkalmazása, amit már a világ bármely pontjáról el lehet érni.

Mi is írtunk már a Slingshotról, amit iOS-re és androidra innen le lehet tölteni. . Az alkalmazásba a fejlesztők egy teljesen új csavart tettek az eddig megszokott kép- és videóküldő szolgáltatásokhoz képest. A kapott üzeneteket ugyanis csak akkor lehet megnyitni, ha mi magunk is küldünk valamit válaszként.
slingshot-1-730x330

A Facebook legújabb appja tartogat még további meglepetéseket. A fényképeket ugyanis egy virtuális ceruza segítségével (miután kiválasztottuk a vastagságát és a színét) különböző feliratokkal láthatjuk el, de rajzolhatunk is a fotóra. Ezen felül 15 másodperces videókat is lehet vele küldeni.

Érdekes egyébként, hogy a Facebook milyen hamar elérhetővé tette a Slingshotot a piacon. Általában több időt kell várni arra, hogy az újításokat, fejlesztéseket Amerikán kívül is el lehessen érni, ez többnyire hosszú tesztidőszak után szokott bekövetkezni. Az viszont tény, hogy így sokkal átfogóbb visszajelzést kapnak majd az alkalmazásról, mintha csak az amerikai szegmenst vizsgálnák – írja a thenextweb.com.