A megerősített hírek alapján a Condé Nast Italia rendhagyó módon közösségi média influencer képzést indít a Social Academy intézetében. Úgy tűnik, hogy mindazok a lelkes felhasználók, akik szeretnék kamatoztatni a képességeiket, most is meg is kaphatják hozzá a szükséges felkészítést is.

A programot a milánói SDA Bocconi School of Management közreműködésével indítják el posztgraduális képzésként, és 100 szerencsés magasabb szinten is elsajátíthatja a közösségi média helyes használatát. Természetesen a program része elsajátítani az ehhez szükséges tudást, valamint az iparág működését és az egyéb etikai tudnivalókat is. Ehhez hozzá fog tartozni az is, hogyan kezelhetik az influencerek transzparens módon a hirdetéseket, és mi a helyes módja az ilyen irányú tevékenységnek.

A jelentkezés feltételei közé tartozik a 19 év alsó korhatár, a megszerzett érettségi, folyékony angol nyelvtudás és valamelyik egyetemi vagy főiskolai képzésre történő sikeres felvétel. A képzésre felvételt nyert hallgatók pedig az oklevél megszerzése után a Condé Nast influencer hálózatához fog tartozni.

Tippek a hatékony influencer marketinghez az alábbi linken:

4 kreatív módszer az együttműködéshez Instagram influencerekkel

A szponzorált tartalmak jelöléséről itt számoltunk be:

Szigorodnak az influencer marketing szabályai

Forrás: Time