Egyelőre csak Ausztráliában, de ki tudja, mikor érkezhet el hozzánk is.

Több mint 6 hónapnak kellett eltenie, hogy ismét hallhassunk az adok-veszek csoportokról, amiknek a kezdeti szárnypróbálgatásairól itt már beszámoltunk korábban. A Mashable azt írja, hogy Sydney és Auckland területén tesztel most a Facebook egy internetes piacteret. A korábbi fotókhoz képest most változott a megjelenés, de a lényeg ugyanaz: a korábban, hasonló célból megjelent csoportokra reagálnak ezzel a fejlesztéssel.

facebook-buy-sell2

Az új fejlesztésben különböző kategóriák közül válogathatunk az eladó termékek között, mint például ruhák, elektronikai dolgok, szépség és egészség, stb.

facebook-buy-sell

A Facebook szóvivője azonban azt nyilatkozta, még mindig nem akarnak semmi biztosat mondani ezzel kapcsolatban, hiszen a tesztelés új módjának továbbra is nagyon korai szakaszában vannak. A Mashable hozzáteszi, hogy az adok-veszek most az alábbi linken él, de nálunk egyelőre hibaüzenetet ír ki az oldal.

Érdekes lesz az, hogyha beindul az új rendszer, akkor az mennyiben fogja befolyásolni a többi, kicsit hasonló oldalak forgalmát, mint például az eBay-ét vagy az Alibabáét.