Megérkezett Androidra és iOS-re a Foursquare által korábban beígért Swarm. A már megszokott, eredeti appot ezentúl az új helyek böngészésére, felfedezésére használhatjuk, míg a “check in”-eket a Swarm segítségével intézhetjük.

A legfontosabb változásokról a Foursquare már írt a hivatalos blogján. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy ezentúl nem csupán egy felhasználjó lehet a “mayor” egy helyen, hanem többen osztoznak a címen. Ezen felül a bejelentkezéseink emoji-matricákat is kaphatnak, ha éppen úgy akarjuk. A neighborhood sharing bekapcsolásával pedig rögtön láthatjuk, hogy az ismerőseink éppen merre vannak.

swarm2

A “plans” funkciót kihasználva pedig egy gyors körkérdéssel érdeklődhetünk az ismerőseinktől, nem ebédelünk-e együtt, vagy este van-e kedvük beülni valahova egy sörre.

A Twitteren fellelhető vélemények szerint a felhasználók egyelőre pozitívan nyilatkoznak az új appról, volt, aki azt írta, hogy “teljesen szép, jól használható” az alkalmazás, míg egy másik twitteres röviden annyit írt róla: “nem rossz”.