A világ egyik legkedveltebb csevegőrendszerének sikertörténete egy üzleti alkalmazás bevezetésével folytatódik, hiszen a WhatsApp bejelentette, hogy a magánjellegű beszélgetések számára kifejlesztett alkalmazást, az üzleti felhasználók számára is elérhetővé teszi a jövőben. Így a cégek könnyebben léphetnek majd kapcsolatba az ügyfeleikkel, az eddigi felhasználók pedig szétválaszthatják a személyes és az üzleti jellegű beszélgetéseiket.

„Így a mai napon elindítjuk a WhatsApp Business-t, amely egy ingyenesen letölthető Android alkalmazás a kisvállalkozások számára.”írja blogbejegyzésében a WhatsApp.

Ezt kínálja neked a WhatsApp Business

  • Üzleti profil létrehozása, cégnévvel, címmel, e-mail és webelérhetőséggel, valamint a vállalkozásod rövid bemutatásával.
  • Hatékony kommunikáció, gyors válaszlehetőséggel, üdvözlő üzenetekkel, akár „házon kívül vagyok” jelzéssel.
  • Statisztika készítése a kommunikációdról, amely segít megérteni mi működik és mi nem a WhatsApp Business alkalmazással.
  • Asztali alkalmazás az App-hez, hogy kényelmesebb legyen a kommunikációd és integrálni lehessen azt a vállalkozásod belső és külső rendszereibe.
  • Logózott, céges megjelenés, figyelembe véve a 21. századi márkaépítési igényeket.

A hagyományos WhatsApp funkciók megmaradnak, a magánjellegű csevegésekhez semmi újat nem szükséges letöltened. Szabályozhatóak maradnak az üzenetek, bármely telefonszám letiltható lesz, beleértve a vállalkozásokat is. (spam megjelölés lehetősége)

„És ez csak a kezdet” – állítja a WhatsApp.

Ide kattintva töltheted majd le ingyenesen a WhatsApp Business-t, amely az elkövetkező hetekben az egész világon elérhető lesz. Nekünk a bejegyzés írásakor még nem volt sajnos elérhető!

Ezekben a bejegyzésekben is írtunk már a WhatsApp-ról: