A Turner még 2015 januárjában kötött szerződést a Snapchattel, melyet most nem csak meghosszabbítottak, de ki is bővítettek.

snapchat-turner-egyuttmukodes-meghosszabbitasa

Az új megállapodás szerint a Turner által üzemeltett Bleacher Report Discover Channel jövőre csak az amerikai felhasználók számára lesz elérhető, akik viszont új tartalmakra is számíthatnak. A Turner olyan márkái, mint a TBS, az Adult Swim, a turTV vagy az elsődlegesen csak mobilon elérhető Super Deluxe exluzív, csak a Snapchaten elérhető tartalmakat fognak gyártani a csatorna számára.

A millenárisoknak szóló, digitális sportokkal foglalkozó Bleacher Report január 4-től lesz elérhető a felhasználók számára.

A Turneren felül a CNN is meghosszabbította szerződését a sárga szellemmel és jövőre még több tartalmat fog biztosítani csatornáján.

A Turner a hozzátartozó sporttartalmakat – ilyen a NCAA Men’s Basketball Championship vagy a PGA Championship – a Snapchat Live Stories funkcióján teszi elérhetővé.

Nick Bill, a Snapchat cp of contentje, így nyilatkozott az együttműködés meghosszabbításáról: „Snapchatterek millió örülnek a CNN és a Bleacher Report mindennapos megbízható riportjainak és izgalommal várjuk a  még több frekventált híradást és örömmel fogadjuk, hogy az amerikai közönség is megismerheti a Bleacher Report közvetítéseit. Emellett csodálatos, hogy immár két éve építhetünk a March Madness élő közvetítésére a Live Story felületünkön, kibővített sporttartalmakkal.”

A turner elnöke, David Levy pedig így: „A megegyezés a Turner újabb nagyobb stratégiai megmozdulása annak irányába, hogy fejlődjünk a digitális felületeken és korszerű élményeket biztosítsunk a fiatal, mobil-centrikus közönségnek. A Snapchat erőteljes felületet biztosít ahhoz, hogy kommunikáljunk a millenáris generációval és tökéletesen illeszkedik stratégiánkhoz, melynek célja, hogy minden ponton tudjunk elköteleződést elérni a közönséggel.”

A Turner sales tartalmak gyártásában is együtt fog működni a Snapchattel – a Snap a Discoveries Channelen, a turner pedig  Live Stories és Shows felületeken.

Forrás: Adweek