A zenészek, színészek hozzá vannak szokva ahhoz, hogy több ezren éltetik őket, de most, hogy senki nem megy sehova, kénytelenek a megszokott figyelmet online, a közösségi oldalakon keresztül megszerezni. Vagy csak egyszerűen unatkoznak, és nincs jobb időtöltésük. Mindegy is, a lényeg, hogy egy rakás híres ember szürreális, de meglehetősen szórakoztató videósorozatokba kezdett a közösségi oldalain, amiből ha más nem is, de az kiderült, hogy ők ugyanannyira nehezen viselik a bezártságot mint bárki más. 

Robbie Williams például Corona-oke órákat tart, ahol élőben lehet tőle dalokat kérni, de nem akármit, Frank Sinatra My Way című dalát például azért nem énekelte el, mert úgy kezdődik, hogy “And now, the end is near” azaz közel a vég. Az ausztrál pop énekesnő, Tina Arena is énekelget az oldalán, ő a Quaran-Tina nevet választotta.

https://www.instagram.com/p/B-C411Vn0-W/

Florence Pugh színésznő angol recepteket főz, Sam Neill mostanában a szokásosnál is aktívabb, és vagy olvas, vagy borokról tart kiselőadást. Chrissy Teigen vagy főz, vagy a gyerekeiről oszt meg videókat, vagy viccet csinál férjéből, John Legendből, Charlie XCX áthív egy barátot, és velük beszélget vagy éppen Diploval közösen tornáznak. Madonna is videókat készít, olyan madonnásakat, mint például mikor egy kád rózsasziromban ülve mesél arról, hogy ez a vírus egyenlővé teszi az embereket.