Ezek a frissítések megkönnyíthetik az adminok munkáját.

A Facebook legfrissebb jelentése szerint már több mint 50 millió KKV használja a Facebookota vállalkozásához – írja a Facebook a közleményében. Mivel ezeket az oldalakat kezeli is valaki, így most rájuk gondolva, az ő munkájukat megkönnyítve érkezett pár átalakítás az oldalakra.

facebook-pages-vallalkozas

Az is kiderült, hogy havonta mintegy 2,5 milliárd üzenetet kapnak az oldalak, így az üzenetkezelő felületet is átszabták – nem is olyan rosszul. A megjelenés teljesen olyan lett, mint amilyenről két hete már mi is beszámoltunk. Az üzenetek oldalt 3 hasábra osztotta fel a Facebook. Balra látjuk az összes üzenetváltást, itt meg tudod jelölni azokat a beszélgetéseket, amelyekkel kapcsolatban további lépéseket kell tenned, és gyorsan láthatod, hogy melyek igényelnek figyelmet. középen az aktuális beszélgetést, jobbra pedig annak a személynek az alapvető adatait látjuk, akivel éppen levelezünk.

facebook-uj-uzenet

Ezen felül a közösségi oldal a hozzászólások kezelését is egyszerűbbé tette, máris mutatjuk, hogyan. Érkezett egy új kezelőfelület, ahol az oldalra érkezett kommenteket egy helyen tudjuk kezelni. Itt két részre bontották az oldalt, balra látjuk az összes kommentet, jobbra pedig azt tudjuk megnézni, amelyikre éppen kíváncsiak vagyunk (hogy pontosan melyik poszt alá mit írtak). Az adminok ezen a felületen saját maguknak meg tudják jelölni az egyes kommenteket – például, ha egy kérdésre adott válaszhoz hosszabb utánajárás kell, és így figyelmezteti magát, hogy az adott hozzászólással még lesz dolga.

facebook-uj-komment-hozzaszolas