“Izgatottan vártuk ezt a napot, amikor végre elindulhat a videó chat funkció, a Messenger egyszerűbb verzióján a Lite-on is, amely a régebbi vagy lassúbb androidos eszközök számára is elérhetővé teszi a funkciót, még több felhasználót bekapcsolva ezzel a Facebook közösségek izgalmas világába. Ez örömmel tölt el bennünket, mert így már mindenkinek meg van arra a lehetősége, hogy kapcsolatban maradjon barátaival és családjával.” osztotta meg izgatott posztjában tegnap a Messenger feljesztőcsapata.”

Messenger Lite Video Calling

We're excited to share that we've launched video chat in Messenger Lite, a slimmed down version of Messenger for Android that offers the core features of the app and is intended for people with older Android devices and/or slower Internet connections so everyone has the opportunity to stay connected to their friends and family.Starting today, when you use Messenger Lite, you have the ability to chat face-to-face with those who matter the most to you, wherever they are. Download the latest version of the app and let us know what you think!

Közzétette: Messenger – 2018. március 6., kedd

A Messenger Lite azoknak a felhasználóknak is hasznos lehet, akik spórolni szeretnének a memóriával, és csupán a Messenger platform alapfunkcióit használják. Az alkalmazás ide kattintva tölthető le.

Érdekel a Messenger világa? Olvasd el az alábbi bejegyzéseinket is!