A Facebook egy új weboldalt indított el olyan vállalkozások, fejlesztők és marketingszakemberek számára, akik kampányaik során szeretnék kihasználni a Messenger alkalmazás kínálta előnyöket.

Az új weboldal egy olyan központosított platform, amely segítségével az üzleti felhasználók az összes rendelkezésükre bocsátott erőforrást egy helyen találhatják meg és ezzel egyszerűbben elérhetik a Messenger alkalmazással kapcsolatos célkitűzéseiket.

 „Az új platform folyamatosan frissítve lesz és különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az üzleti felhasználók tájékoztatást kapjanak a legfrissebb eszközökről és azok jellemzőiről.”írja posztjában a Messenger Business vezetője, Stefanos Loukakos .

Ezért érdemes használnod

  • Segít az alapok elsajátításában, a célok helyes meghatározásában és bemutatja, miként kezd el ösztönözni a felhasználók között az organikus beszélgetéseket.
  • Útmutatást ad a megfelelő hirdetési lehetőségek kiválasztásáról, hogy minél több emberhez érhessen el vállalkozásod üzenete.
  • Bemutat néhány sikertörténetet, amelyből rengeteg inspirációt meríthetsz.
  • Fejlesztői kérdéseket boncolgat a chatbotok tervezésével kapcsolatban, ahol tapasztalatokat is megosztanak veled és tervrajzokat is elérhetővé tesznek a számodra.

A weboldal ide kattintva érheted el.