“Izgalommal jelentjük be a Messenger 2.3 platform bevezetését, amely még a korábbiaknál is több eszközt kínál a felhasználókkal kapcsolatos interakció eléréséhez. Igyekeztünk olyan irányba fejleszteni az alkalmazást, hogy a vállalkozások számára hasznosabb funkciókat, a chatelők számára pedig intuitív és élvezetes kapcsolattartást biztosítson.” – írja közleményében a Facebook.

Melyek a Messenger 2.3 legizgalmasabb újításai?

  • Továbbfejlesztett bot technológia: 2016 óta van lehetőségük az üzleti felhasználóknak arra, hogy chatbotot használjanak a kommunikációhoz. A Chatbot funkció most egy “dinamikus gomb” segítségével válik még inkább felhasználóbarátabbá. A gomb segítségével a felhasználók villámgyorsan megoszthatják adataikat a vállalkozásokkal.
  • Egyedi design az üzleti csevegéshez: A vállalkozások lehetőséget kapnak arra is, hogy csevegőablakuk színét és betűtípusát megváltoztassák, amellyel még inkább kifejezhetik egyéniségüket az alkalmazáson keresztül.
  • Egyszerűsített beállítási lehetőségek: A testreszabást a jövőben egy új és egyszerű eszköz segíti majd, amelyet kódgenerálásra is használhatnak majd a vállalkozások és a fejlesztők.
  • Folyamatosan használható menü: Mostantól az is hozzátartozik majd a Messenger-élményhez, hogy a Menüpontokhoz bármikor hozzáférnek a felhasználók a csevegés során.
  • Új mérőszámok az Insightban: Két új mérőszám is érkezik a Messaging Insight API-ban, amely elősegíti a platfrom sikerességének mérését a vállalkozásokon belül.

A platform egyébként már az Internet Exploler böngészőt is teljeskörűen támogatni fogja, amely régi vágya volt a felhasználók egy részének.

Forrás: Facebook, Be Social