Minden jel arra utal, hogy az olimpiai bajnok úszónő és férje, békülnek. És hol máshol jelentenék be ezt, mint közösségi média csatornáikon.

Hogy Hosszú Katinka évek óta a legértékesebb magyar sportoló, az nyilván elsősorban az úszásban elért eredményeinek köszönhető, de nem kizárólag. Edző-férjével közösen kezdtek rendkívül tudatos márkaépítésbe, az ehhez használt csatornák közül pedig a legfontosabbakká a közösségi médiumok felületei váltak.

Hosszú Katinka Facebook rajongói oldalának több mint félmillió, míg Instagram profiljának 300.000 követője van, de a YouTube-csatornájukra feltöltött kisfilmjeiket is több tízezren, sőt esetenként majdnem 100 ezeren nézik meg.

#hwapo – azaz “Hard work pays always off” (A kemény munka mindig kifizetődik) – Hosszúék vezették be ezt hashtaget is, amit az Instagramon már közel 8000 alkalommal használtak a rajongók.

A motivációs üzenetek mellett bőségesen szórták korábban a privát fotókat is – rendszerint együtt mutatkozva. Ezért is lett különösen feltűnő, amikor tavaly késő ősszel megszűntek a közös fotók, Katinka csak magáról tett közzé képet, míg Shane Instagram-falát ellepték az elgondolkodtató idézetek. Év végére kiderült, hogy “kapcsolatuk nehézségeken megy át”, és persze erről is a közösségi médiában adtak ki legelőször közleményt.

A bulvármédia már attól volt hangos, hogy Hosszú beadta a válópert, erre váratlanul egy sokatmondó közös képet posztol az olimpiai bajnok úszónó, “Te és én szemben a világgal” képaláírással.  És ez elég is, nem is kell nekik se sajtóközlemény, se sajtótájékoztató – a pár órája kirakott fotó alatt már most …. reakció van csak az Instagramon. 

És igény is mutatkozik rá, hogy beszámoljanak magánéletük alakulásáról: a Google a kereső trendek alapján már Hosszú vezetékneve után ajánlja a szakításról szóló opciókat. 🙂
Forrás: Be Social