Minden újabb high-tech gadget megjelenése megosztja a világot, és folyamatosan mindenki arról beszél. Az Apple termékeire ez talán hatványozottan is igaz, ezért az iPhone X bemutatása nem volt kevésbé jelentéktelen esemény. De mit jelent ez a közösségi média piac számára?

Az iPhone X bemutatóján az Apple legfontosabb fókusza egyetlen dolog volt: kamera, kamera, kamera! A márka szakértői szerint a legújabb okostelefonnal világ klasszis szelfiket készíthetünk, és forradalmasítja a fotókészítést is az eszközzel. Magyarán a világ tudtára adták, hogy az új csodatelefont a közösségi média felhasználói igényeire kreálták. Nem titok, hogy az AR platform előtérbe kerül, amivel a márkák, az influencerek és a felhasználók is interaktív környezetet teremthetnek a tartalmaik számára.

Az AR technológia tehát számos előnyt kínál az influencer marketing terén, valamint megkönnyíti az együttműködést is a márkák és a fogyasztók között. Ennek segítségével például virtuális meetupokat is szervezhetünk az influencerek és a rajongóik között.

Az Apple ünnepi kampányát itt mutattuk be:

Ünnepi giccsparádé az Apple új reklámja

Nagyobb felbontású képeket is küldhetünk Messengeren:

Már 4K felbontású képeket is küldhetünk Messengeren

Forrás: Social Media Today