A kimerítő, futópadon töltött percek sokkal élvezetesebbek lennének, ha közben egy gyönyörű tájkép látványát élvezhetnénk. Az Alex Gourley által alapított BitGym nevű cég most lehetővé tette, hogy iPad vagy iPhone használatával futás közben az Alpokban, Kalifornai partjain, a Grand Canyonban vagy más, hasonlóan lélegzetelállító helyszínen érezhesd magadat. A startup cég Kickstarter kampányának utolsó napjaiban jár, melynek célja a platform fejlesztése – írja a Fastcoexist.com.

3017118-poster-1280-girl

Az applikációban 24 órás beépített nyomvonal túrák (amelyekhez minden héten egy újabbat adnak hozzá), vezetett kirándulások és kurzusok, vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség Apple TV-hez és Chromecasthez, a barátokkal való túrázás lehetősége és más akkurátus mozgáslekövetési funkciók (az új platform az iPad és az iPhone kameráját használja a vibrációk érzékelése helyett) kapnak helyet. A BitGym terve, hogy 8 dollárt gyűjt havonta a terveihez (ez 5 dollár a Kickstarter támogatók esetében).

Gourley azt mondja, hogy az applikációt otthon érdemes használni, mert nem minden konditeremben elég gyors a vezeték nélküli kapcsolat. Plusz, valószínűleg nem sokan szeretnének iPadet vinni az edzőterembe.

3017118-inline-runsscreenframed

A BitGym Kickstarter kampánya szeptember 21-én ér véget. Eddig Gourley és csapata 21 ezer dollárt gyűjtött a megcélzott 30 ezerből.