A világjárvány után a turisztikai szektor szereplőinek két nagyon fontos dologra kell felkészülni. Az egyik az, hogy minden szabályozásnak és elővigyázatosságnak eleget tegyenek, a másik az, hogy tudassák a világgal, hogy újra lehet rájuk számítani. A Forbes azt vette végig a Loreto szigeteken található Villa del Palmar Beach Resort és Spa esettanulmányán, hogy mire is kell most figyelni. A tippek izgalmasak lehetnek más szektorban dolgozóknak is. 

  • Első körben bejelentették az akciót, amelyben teljesen ingyenessé tették a spa és a golfrészleg használatát, ráadásul korlátlanul. Vagyis a hír már nem csak annyi volt, hogy újra nyitva vannak, hanem volt egy nagyon kedvező akció. 
  • A következő körben elárasztották a Facebookot, a Twittert és a többi közösségi oldalt azzal, hogy milyen intézkedéseket tettek a biztonság érdekében. Mindezt videókkal, képekkel, hogy üres szavak helyett akció közben lássák az érdeklődők, hogyan is fertőtlenítik folyamatosan a felületeket. 
  • Majd személyre szabhatóvá tették az élményt, azaz mindenkinek próbálják rugalmasan kezelni a kéréseit, és a lehető leginkább úgy alakítani a nyaralását, hogy úgy érezze, mindenki azon dolgozik, hogy feledhetetlen legyen a nyaralása. És persze szívesen posztol erről az érzéséről, lehetőleg minél többet, hogy másokhoz is eljusson a hír. 

Forrás: Forbes