Christian Ronaldo új applikációja, a CR7Selfie különös szolgáltatást nyújt a social media felhasználói számára: bárki készíthet bárhol, bármikor egy közös képet vagy szelfit a futball-legendával. Mindezt nem csak a lájkok, de a jó ügy érdekében is.

Cristiano Ronaldo - CR7Selfie

A Google Play-en és iTunes-on is 1.99 dollárért elérhető app (Magyarországon Androidra 790 Ft) minden bevétele a Save the Children alapítványt illeti. Az alkalmazásban később további filterek és fotók is elérhetők lesznek – darabja 99 centért – melyekből befolyó összegeket ugyancsak az alapítvány kapja meg.

„A kezdetektől biztos voltam abban, hogy ezzel az appal képes leszek támogatni egy olyan jótékonysági ügyet, amiben hiszek. Már több éve működök együtt a Save the Childrennel, és tudtam, hogy ők lesznek a legjobb partnerek ebben az applikációban. Mint apa és mint a Save the Children nemzetközi szóvivője, köteles vagyok mindent megtenni azért, hogy minden gyerekszebb és fényesebb jövő elé nézzen” – nyilatkozta Ronaldo.

Miután 230 millió követővel bír közösségi média-platoformjain, Ronaldo minden bizonnyal tetemes összeget fog összegyűjteni a Save the Children számára. Az alapítvány minden háború, éhezés és önkényuralom miatt nehéz élethelyzetbe került gyeremeket segít. Jelenleg fő céljuk az oktatás biztosítás a menekült és egyéb nehéz sorsú gyerekek számára.

„Tizenegyből egy gyerek nem tud iskolába járni a világon. A menekült gyerekeknél ennél is rosszabb az arány: ötször nagyobb az esélyük arra, hogy nem jutnak megfelelő oktatáshoz, a többi gyerekhez mérten” – mondta el az alapítvány CEO-ja, Carolyn Miles. – „Az oktatást kiemelten fontos, hogy a gyerekeknek esélye legyen a jövőbeli boldogulásra és álmaik elérésére. Az együttműködés a social media ereje által rendkívül nagy hatással lehetünk világszerte a gyerekekre, biztsítva számukra az esélyt a tanulásra.”

Forrás: Adweek