Sokan használjuk a Facebookot, a Twittert, a Snapchatet és az Instagramot, ám meglehetősen kevés azoknak a száma, akik a szolgáltatásba történő regisztráció során valóban elolvasták a felhasználási feltételeket, ami nem csoda, hiszen több oldalnyi, nem egyszer tömény szakzsargonon kell átvágnia magát az embernek. Erre hívja fel a figyelmet Dima Yarovinsky dizájner látványos installációja, ami a Bezalel Művészeti és Dizájn Akadémián egyik kiállításának részeként volt látható.

„A fő célom, hogy megmutassam, milyen kicsik és tehetetlenek vagyunk a hatalmas vállalatok ellen.” – nyilatkozta Yarovinksy.

A grafikus színes A4-es lapokra nyomtatta ki az egyes szolgáltatások felhasználási szabályait, majd összefűzte őket, így szemléltetve, hogy a cégek milyen információcunamit zúdítanak az ember nyakába, így biztosítva, hogy csak a legelszántabbak olvassák végig őket.

A lapokon a következő szolgáltatások felhasználási feltételei olvashatók: WhatsApp (zöld), Google (szürke), Tinder (rózsaszín), Twitter (világoskék), Facebook (kék), Snapchat (sárga), Instagram (sötétrózsaszín).